Tunnettujen valmistajien laboratoriolaitteet ammattilaisille Rovaniemeltä

Soita 040 089 3139

Suomen Atomit Oy maahantuo tunnettujen valmistajien laboratoriolaitteita ammattilaisten käyttöön. Palvelemme asiakkaitamme Rovaniemeltä käsin. Soita meille, niin kerromme lisää laajasta ja laadukkaasta laitevalikoimastamme.

Minkälaisia laboratoriolaitteita sinä tarvitset?

Kun tarvitset tasokkaita laboratoriolaitteita, käänny Suomen Atomit Oy:n puoleen. Maahantuomamme laboratoriolaitteet toimivat luotettavasti ja ovat tunnettuja kestävyydestään. Annamme sinulle mielellämme lisätietoja yksittäisistä laitteista ja niiden ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Laboratoriolaitteiden maahantuontia kokemuksella

Kokemuskuvake

Pitkä työkokemus takaa osaavan palvelun

Olemme maahantuoneet erilaisia laboratoriolaitteita jo 20 vuotta, joten voit luottaa osaavaan palveluumme.

Laatukuvake

Laitevalikoimaamme kuvaa korkea laatu

Valitsemme maahantuomamme laboratoriolaitteet huolella. Valikoimastamme löydät vain korkealaatuisia ja toimintavarmoja laitteita.

Asiakaskuvake

Asiakaslähtöisyys on meille tärkeää

Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun ja jaamme mielellämme kanssasi tietotaitomme laboratoriolaitteista ja niiden käytöstä.

Muut palvelumme

Muihin palveluihimme kuuluu tuotteiden kalibrointi. Mittalaitteiden kalibrointi on syytä tehdä säännöllisin väliajoin. Näin mittaustulokset pysyvät luotettavina. Teemme kalibroinnin osaavasti – pitkällä työkokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää